decembrie
21
2019

Dezbateri publice cu managerii instituțiilor preșcolare

În conformitate cu prevederile Programului de activitate al Direcției Educație, Cultură, Tineret, Sport și Turism Căușeni pentru anul școlar 2019-2020, luna decembrie,

în temeiul cap. III, pct. 13, al. 4, pct. 18, al. 3 al Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Educație, Cultură, Tineret, Sport și Turism Căușeni din 30 noiembrie 2018,

la data de 20 decembrie 2019, începând cu ora 08-30, în cadrul Instituției de Educație Timpurie Nr.1 din Căușeni a fost desfășurată ședința de lucru cu managerii instituțiilor preșcolare din raion cu subiectul: „Dezbateri publice cu înaintearea propunerilor și sugestiilor cu privire la Instrucțiunea OVSC și Nomenclatorului nou 2019 ce reglementează activitatea IET”.

În cadrul seminarului, managerii IET s-au prezentat cu propuneri și sugestii (pentru anul de studii 2019-2020)  parvenite din cadrul fiecărei instituții în baza documentelor primite anterior prin poșta electronică.

Responsabil de organizarea și desfășurarea ședinței de lucru a fost desemnată Dna Grițcu Elena, specialist principal al Secției Politici Educaționale și Management din cadrul Direcției Educație, Cultură, Tineret, Sport și Turism Căușeni.